Diensten Studio 1610

Waarmee kan ik u helpen?

Website laten maken

Alles in 1 website met het meest betrouwbare content management systeem

Een website met een professionele uitstraling is uitermate belangrijk voor uw bedrijf. Het is uw online visitekaartje. U wilt bovendien goed online vindbaar zijn voor nieuwe en bestaande klanten. U heeft een website nodig die aan de laatste standaarden voldoet.

Huisstijl ontwerpen

Vanuit de basis een logo, briefpapier en enveloppe. Maar het kan zoveel meer zijn.

Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf, of u een lokale kapper bent of een wereldwijde speler. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van u krijgt!

Heeft u nog geen huisstijl laten ontwerpen? Ik help u graag verder!

Computer ondersteuning

Uw computer, laptop of mobiel werkt niet naar behoren en u kunt het probleem niet vinden en/of oplossen. Ik kan u helpen met al uw problemen. Dit kan zelfs op afstand door middel van een beveiligde verbinding.

U kijkt mee, terwijl uw problemen worden opgelost. Alles op basis van No Cure No Pay, vrij vertaald: Geen oplossing, geen rekening.

Webredactie

Geen tijd of mogelijkheden om uw site bij te werken?

Kost het onderhoud van uw website meer dan u dacht? Of heeft u iemand nodig die simpelweg nieuwe content plaatst en herschrijft? Laat mij uw webredactie taken  overnemen. Zo heeft u meer tijd voor andere zaken binnen uw organisatie.